Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Specialistische schoonmaak

Naast de dagelijkse werkzaamheden kunnen wij je van dienst zijn met o.a. de volgende specialistische diensten:

Gevelreiniging

Gevelreiniging is niet alleen een kwestie van de buitenzijde van een pand goed onderhouden. Het zorgt er ook voor dat het pand zijn frisse, schone uitstraling behoudt.

Een gevel die door mossen en algen is aangetast of met graffiti is beklad laat geen positieve eerste indruk achter bij je bezoekers.

Berko Schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat je met het aanzicht van jouw gebouw direct je visitekaartje afgeeft. Met onze gespecialiseerde technieken kunnen wij zelfs de hardnekkigste aanslag van je gevel verwijderen.

Je gevel ziet er weer als nieuw uit als je kiest voor onze professionele reiniging onder hoge druk. Door deze manier van reinigen wordt alle vervuiling vakkundig verwijderd zonder dat het materiaal van de buitenmuur wordt aangetast.

Zorg voor een representatief uiterlijk van je pand en kies Berko Schoonmaakdiensten voor jouw professionele gevelreiniging. Dan weet je zeker dat je een goede eerste indruk achterlaat.

Bouwschoonmaak

Met de éénmalige bouw schoonmaak van Berko Schoonmaakdiensten kies je voor een frisse start in jouw nieuwe woning of bedrijfspand. Oplevering van jouw pand betekent namelijk niet dat de ruimte ook meteen gebruiksklaar is.

Eerst zal het pand nog grondig moeten worden schoongemaakt. Bouwstof, stickers, lijmresten of restjes bouwmaterialen moeten worden verwijderd voordat je met de inrichting kunt beginnen.

Laat deze grote klus uitvoeren door de professionele schoonmakers van Berko Schoonmaakdiensten.

Met bouwschoonmaak wordt grondig al het stof en cementsluier verwijderd. Ramen worden streep loos gezeemd en sanitair hygiënisch gereinigd. Na de bouwschoonmaak door Berko Schoonmaakdiensten is jouw pand klaar voor gebruik.

Kies daarom voor de éénmalige bouwschoonmaak door Berko Schoonmaakdiensten. Wij doen het vuile werk en jij houdt je bezig met de Finishing Touch van het nieuwe pand.

Glasbewassing

Schone ramen zijn een must voor elk bedrijf. Want niets is storender dan vieze ruiten.

Bij Berko Schoonmaakdiensten vind je gediplomeerde glazenwassers die jouw ramen streeploos schoonmaken. Schone ramen dragen niet alleen bij aan een frisse uitstraling van jouw bedrijf maar laten ook meer licht door en leveren daarmee een positieve bijdrage aan het interieur.

Uiteraard werkt Berko Schoonmaakdiensten alleen met hooggekwalificeerde apparatuur dat voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Zo kunnen onze glazenwassers jouw ruiten niet alleen binnen, maar ook aan de buitenzijde professioneel reinigen. Natuurlijk wordt een passende behandeling voor de kozijnen niet vergeten, zodat het hele raampartij weer blinkend schoon is.

Met Berko Schoonmaakdiensten ben je verzekerd van een representatieve uitstraling van het pand en kies je voor het behoud van de ruiten en kozijnen. Het is glashelder dat Berko Schoonmaakdiensten de beste keuze is.

Vloeronderhoud

Naast het sanitair en glas geeft de vloer een indruk over de netheid van een gebouw en dus van het bedrijf/organisatie.

Het goed onderhouden van vloeren met de juiste kennis en middelen, zorgt ervoor dat behoud van deze vloeren gegarandeerd is. Tapijt-, plavuis-, houten-, linoleum- en of natuurstenen vloeren gaan hierdoor langer mee.

Met Berko Schoonmaakdiensten bespaar je dus extra kosten, want Berko Schoonmaakdiensten heeft deze kennis in huis en heeft ruimschoots ervaring in het onderhouden van alle vloerafwerkingen.

Goed onderhouden vloeren vermindert zelfs de kans op gezondheidsklachten. Vooral zachte vloeren als vloerbedekking houden veel vuil en stof vast. Dit kan leiden tot diverse allergieën of een hinderlijke geur.

Berko Schoonmaakdiensten voorkomt deze problemen.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken