Specialistische schoonmaak

Naast de dagelijkse werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn met o.a. de volgende specialistische diensten:

Gevelreiniging is niet alleen een kwestie van de buitenzijde van uw pand goed onderhouden. Het zorgt er ook voor dat uw pand zijn frisse, schone uitstraling behoudt.

Een gevel die door mossen en algen is aangetast of met graffiti is beklad laat geen positieve eerste indruk achter bij uw bezoekers.

BERKO Schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat u met het aanzicht van uw gebouw direct uw visitekaartje afgeeft. Met onze gespecialiseerde technieken kunnen wij zelfs de hardnekkigste aanslag van uw gevel verwijderen.

Uw gevel ziet er weer als nieuw uit als u kiest onze professionele reiniging onder hoge druk. Door deze manier van reinigen wordt alle vervuiling vakkundig verwijderd zonder dat het materiaal van uw buitenmuur wordt aangetast.

Zorg voor een representatief uiterlijk van uw pand en kies BERKO Schoonmaakdiensten voor uw professionele gevelreiniging. Dan weet u zeker dat u een goede eerste indruk achterlaat.

Met de éénmalige bouwschoonmaak van BERKO Schoonmaakdiensten kiest u voor een frisse start in uw nieuwe woning of bedrijfspand. Oplevering van uw pand betekent namelijk niet dat uw ruimte ook meteen gebruiksklaar is.

Eerst zal het pand nog grondig moeten worden schoongemaakt. Bouwstof, stickers, lijmresten of restjes bouwmaterialen moeten worden verwijderd voordat u met de inrichting kunt beginnen.

Laat deze grote klus uitvoeren door de professionele schoonmakers van BERKO Schoonmaakdiensten.

Met bouwschoonmaak wordt grondig al het stof en cementsluier verwijderd. Ramen worden streep loos gezeemd en sanitair hygiënisch gereinigd. Na de bouwschoonmaak door BERKO Schoonmaakdiensten is uw pand klaar voor gebruik.

Kies daarom voor de éénmalige bouwschoonmaak door BERKO Schoonmaakdiensten. Wij doen het vuile werk en u houdt zich bezig met de Finishing Touch van uw nieuwe pand.

Schone ramen zijn een must voor elk bedrijf. Want niets is storender dan vieze ruiten.

Bij BERKO Schoonmaakdiensten vindt u gediplomeerde glazenwassers die uw ramen streeploos schoonmaken. Schone ramen dragen niet alleen bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf maar laten ook meer licht door en leveren daarmee een positieve bijdrage aan uw interieur.

Uiteraard werkt BERKO Schoonmaakdiensten alleen met hooggekwalificeerde apparatuur dat voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Zo kunnen onze glazenwassers uw ruiten niet alleen binnen, maar ook aan de buitenzijde professioneel reinigen. Natuurlijk wordt een passende behandeling voor de kozijnen niet vergeten, zodat uw hele raampartij weer blinkend schoon is.

Met BERKO Schoonmaakdiensten bent u verzekerd van een representatieve uitstraling van uw pand en kiest u voor het behoud van uw ruiten en kozijnen. Het is glashelder dat BERKO Schoonmaakdiensten de beste keuze is.

Naast het sanitair en glas geeft de vloer een indruk over de netheid van een gebouw en dus van het bedrijf/organisatie.

Het goed onderhouden van vloeren met de juiste kennis en middelen, zorgt ervoor dat behoud van deze vloeren gegarandeerd is. Tapijt-, plavuis-, houten-, linoleum- en of natuurstenen vloeren gaan hierdoor langer mee.

Met BERKO Schoonmaakdiensten bespaart u dus extra kosten, want BERKO Schoonmaakdiensten heeft deze kennis in huis en heeft ruimschoots ervaring in het onderhouden van alle vloerafwerkingen.

Goed onderhouden vloeren vermindert zelfs de kans op gezondheidsklachten. Vooral zachte vloeren als vloerbedekking houden veel vuil en stof vast. Dit kan leiden tot diverse allergieën of een hinderlijke geur.

BERKO Schoonmaakdiensten voorkomt deze problemen.