Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaken

Wil je jouw kantoorpand schoonmaken en ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Berko Schoonmaakdiensten helpt je graag! Wij zijn een allround gecertificeerd schoonmaakbedrijf en bieden verschillende schoonmaakdiensten aan. Van gevels tot vloeren tot aan scholen en kantoorpanden, maar ook voor kleinere schoonmaakwerkzaamheden kun je ons benaderen.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Schoonmaken op maat door Berko Schoonmaakdiensten in IJsselstein

Schoonmaken is onze specialiteit. Het is belangrijk dat plekken waar veel mensen komen en waar gewerkt wordt schoon zijn. Dit zorgt voor veiligheid en gezondheid van medewerkers, scholieren andere bezoekers van deze locaties. 

Bij Berko zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonmaken. Schoonmaakmiddelen zijn vaak niet goed voor het milieu. Daarom gebruiken we bij Berko bijvoorbeeld alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Verder hebben we verschillende certificaties zoals ISO 9001, ISO 14001 en basisveiligheid VCA. Dit zeg je misschien niet zoveel, maar het betekent dat we dat we kwaliteit leveren waarbij we het milieu zo min mogelijk schaden.

Diverse schoonmaakdiensten van Berko

Je kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak en specialistische schoonmaak. Onder reguliere schoonmaak vallen kantoren, scholen, kinderdagverblijven, wooncomplexen en sanitair. Onder specialistische schoonmaak vallen gevelreiniging, vloerreiniging, ramenbewassing en bouw schoonmaak. 

Wil je ook dat je medewerkers veilig en schoon kunnen werken? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op via info@berkoschoonmaak.nl via 030 – 6038228 of vul ons contactformulier in. Wij staan graag voor je klaar! 

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken