Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaken Leidsche Rijn

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leidsche Rijn voor het schoonmaken van jouw organisatie? Dan kun je terecht bij Berko Schoonmaakdiensten. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de wijde omgeving van Utrecht, dus ook in Leidsche Rijn. Berko staat voor kwaliteit en een persoonlijk, snelle en flexibele service voor een eerlijke prijs. Wij zorgen er altijd voor dat jouw eisen en wensen vervuld worden als onze specialisten je organisatie in Leidsche Rijn gaan schoonmaken.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Schoonmaakbedrijf in Leidsche Rijn: voor al jouw schoonmaakwerk

Kan jouw tapijt wel weer een reinigingsbeurt gebruiken? Of moet je pvc-vloer professioneel schoongemaakt worden en heb je daarom een vakkundig schoonmaakbedrijf in Leidsche Rijn nodig? Bij Berko ben je aan het juiste adres voor allerlei specialistische schoonmaakwerkzaamheden! Bij ons vind je ervaren medewerkers die deze werkzaamheden excellent kunnen uitvoeren. Ook wanneer je periodiek moet schoonmaken en dit liever aan een schoonmaakbedrijf in Leidsche Rijn overlaat, kun je bij ons terecht. Wij maken onder andere scholen, ziekenhuizen, kantoren en wooncomplexen periodiek schoon en doen dit precies naar jouw wens.

Kwalitatieve dienstverlening verzekerd door kwaliteitscertificaten

Wij begrijpen als geen ander dat je alleen in zee wilt gaan met een schoonmaakbedrijf in Leidsche Rijn als deze daadwerkelijk kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk levert. Je bent bij Berko Schoonmaakdiensten helemaal aan het juiste adres. Wij bezitten namelijk verschillende kwaliteitscertificaten zoals NEN ISO 14001, NEN ISO 9001 en NEN 4400-1. Daarbij bezitten we ook het VCA-vol veiligheidscertificaat en handelen wij altijd volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Bij Berko waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door alleen gebruik te maken van de beste materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ook voeren wij steekproeven uit op het schoonmaakwerk dat wij leveren in Leidsche Rijn en omgeving.

Neem contact op: maak een afspraak

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Leidsche Rijn? Maak dan gemakkelijk online een afspraak! Tijdens deze afspraak horen we graag wat je wilt laten schoonmaken en of dit periodiek of eenmalig is. Wij maken op basis van deze gegevens een compacte situatieschets van jouw bedrijf om zo een passende offerte te kunnen bieden. Voor meer informatie over Berko Schoonmaakdiensten kun je ons ook altijd telefonisch benaderen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken