Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Vianen

Zoek je een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van Vianen? Dan ben je aan het juiste adres bij Berko Schoonmaakdiensten. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in diverse schoonmaakdiensten. Vele scholen en kantoren in de wijde omgeving van Utrecht worden door ons feilloos schoongemaakt. Onze klanten zijn tevreden door onze persoonlijke en snelle dienstverlening. Berko is flexibel en kijkt naar jouw wensen en eisen. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk in de omgeving van Vianen neem je dus contact op met Berko Schoonmaakdiensten. Wij hebben je graag als klant en overtuigen jou graag van onze uitstekende service.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in Vianen

Wij voorzien al menig kantoor en school in Vianen van professioneel schoonmaakwerk. Je kunt bij ons dan ook terecht voor diverse soorten werkzaamheden. Van het verwijderen van graffiti tot dagelijks schoonmaakwerk. Vanzelfsprekend doet ons ruime aanbod aan werkzaamheden niet af aan de kwaliteit die we bieden. Je bent bij ons altijd zeker van excellente kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de nodige kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001. Daarnaast krijg je bij ons altijd te maken met professionele en ervaren medewerkers die gebruik maken van de meest milieuvriendelijke en moderne schoonmaakmiddelen. Berko Schoonmaakdiensten zorgt er graag voor dat jouw bedrijf in Vianen weer vlekkeloos schoon is!

Een afspraak maken

Wil je weten wat Berko Schoonmaakdiensten in Vianen voor jou kan betekenen en ben je benieuwd wat voor diensten wij voor je kunnen leveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 603 8228. We plannen dan een afspraak met je in. Tijdens deze afspraak bespreken we samen wat jouw wensen zijn op het gebied van schoonmaakwerk. Wij maken dan een compacte situatieschets van jouw bedrijf, zodat we je een goed voorstel kunnen doen met een bijpassende offerte. Ons team staat voor je klaar!

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken