Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Woon jij in de omgeving van Utrecht en ben je op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf? Berko Schoonmaakdiensten staat voor je klaar! Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de schoonmaakbranche. Menig school en kantoor in de omgeving van Utrecht wordt door ons voorzien van vlekkeloos schoonmaakwerk. Door onze snelle en persoonlijke service zijn zij erg tevreden. Wij zijn flexibel en kijken altijd naar jouw eisen en wensen. Voor kwalitatief schoonmaakwerk in de omgeving van Utrecht neem je dus contact op met Berko Schoonmaakdiensten. Wij voegen jou graag toe aan onze klantenkring en overtuigen je graag van onze uitstekende service.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in Utrecht

Wij voorzien al menig kantoor en school in Utrecht van professioneel schoonmaakwerk. Je bent bij ons aan het juiste adres voor allerlei verschillende soorten schoonmaakdiensten. Van het grondig reinigen van vloeren tot éénmalig schoonmaakwerk van bijvoorbeeld kinderdagverblijven. Ons ruime aanbod aan werkzaamheden doet natuurlijk niet af aan de kwaliteit die we bieden. Bij Berko ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de nodige kwaliteitscertificaten zoals NEN ISO 9001, NEN 4400-1 en NEN ISO 14001. Je krijgt bij ons altijd te maken met ervaren en professionele medewerkers die beschikken over de meest moderne en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ons team zorgt er graag voor dat jouw pand in Utrecht weer helemaal fris en schoon is.

Een afspraak maken

Ben je benieuwd wat Berko Schoonmaakdiensten in Utrecht voor jou kan betekenen? Of wil je weten wat voor schoonmaakwerk wij kunnen leveren? Je kunt dan contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228. Wij plannen dan een afspraak met je in om jouw wensen op het gebied van schoonmaakwerk te bespreken. Op basis hiervan maken wij een compacte situatieschets van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen wij een goed voorstel doen met een passende offerte. Het team van Berko staat voor je klaar!

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken