Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein? Bij Berko Schoonmaakdiensten ben je aan het juiste adres. Je kunt ons inschakelen voor diverse soorten schoonmaakwerk. Ons team bestaat uit enthousiaste en specialistische medewerkers met een gedreven houding en veel ervaring. Zij staan voor je klaar als het gaat om periodiek schoonmaakwerk, maar ook voor eenmalige werkzaamheden kun je bij ons terecht. Hoe groot of klein de klus ook is, bij Berko ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. 

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Voor al jouw schoonmaakwerk

Bij Berko Schoonmaakdiensten kun je zowel terecht voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer je bijvoorbeeld gevels, speciale vloeren of ruiten wilt laten reinigen, is hier vaak specialistische schoonmaak voor nodig. Daarnaast leveren wij ook reguliere schoonmaak, zoals het reinigen van kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen. Wij zorgen altijd voor flexibele en persoonlijke service. Elk bedrijf is immers anders en heeft verschillende behoeften op het gebied van schoonmaakwerk.

Meer weten?

Ons schoonmaakbedrijf is in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening ook zelf. Zo worden de werkzaamheden van onze medewerkers regelmatig steekproefsgewijs door de projectcoördinator gecontroleerd. Wil jij ook altijd verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Maak eenvoudig online een afspraak of bel naar 030 – 6038228. 

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken