Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Montfoort

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van Montfoort? Dan ben je bij Berko Schoonmaakdiensten aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de schoonmaakbranche en met succes. Menig school en kantoor in de gehele omgeving van Utrecht wordt door ons schoongemaakt. Zij zijn erg tevreden door onze persoonlijke en snelle service. Bij Berko zijn we flexibel en kijken we altijd naar jouw eisen en wensen. Voor hoogwaardig kwalitatieve schoonmaakdiensten in de omgeving van Montfoort kun je dus terecht bij Berko Schoonmaakdiensten. Wij voegen je graag toe aan onze klantenkring en overtuigen je graag van onze uitstekende service!

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in Montfoort

In Montfoort voorzien wij al menig kantoor en school van professioneel schoonmaakwerk. Je kunt bij ons terecht voor vele soorten werkzaamheden. Van het grondig reinigen van gevels tot periodiek schoonmaakwerk van bijvoorbeeld wooncomplexen. Vanzelfsprekend doet ons ruime aanbod aan werkzaamheden niet af aan de kwaliteit die we je bieden. Je bent bij ons altijd verzekerd van excellente kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de nodige kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1 en NEN ISO 14001. Bovendien krijg je bij ons altijd te maken met professionele en ervaren schoonmakers die gebruik maken van de nieuwste en meest milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Berko Schoonmaakdiensten zorgt er graag voor dat jouw pand in Montfoort weer vlekkeloos schoon is.

Een afspraak maken

Wil je graag weten wat ons schoonmaakbedrijf in Montfoort voor je kan betekenen en ben je benieuwd wat voor schoonmaakdiensten wij aanbieden? Neem dan contact met op ons door te bellen naar 030 – 603 8228. We maken dan een afspraak met je om te bespreken wat jouw wensen zijn op het gebied van schoonmaakwerk. Vervolgens maken wij een situatieschets van jouw bedrijf, zodat we je een passende offerte kunnen aanbieden. Berko Schoonmaakdiensten staat voor je klaar!

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken