Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Maarssen

Berko Schoonmaakdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf in de omgeving van Maarssen. Je kunt ons inschakelen voor alle soorten schoonmaakwerk in de omgeving van Maarssen. Wij hebben namelijk een groot team aan specialistische medewerkers in dienst die gedreven en ervaren zijn. Zij zijn er voor al jouw periodieke schoonmaakwerk, maar ook voor specialistische, eenmalige werkzaamheden. Wat voor schoonmaakwerk wij ook voor je kunnen doen, wij garanderen je altijd van de beste kwaliteit.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Schoonmaakbedrijf in Maarssen voor al jouw schoonmaakwerk

Heb jij een schoonmaakbedrijf nodig voor specialistisch schoonmaakwerk in de omgeving van Maarssen? Bijvoorbeeld voor het reinigen van gevels, speciale vloeren, ruiten of schoonmaak voor de oplevering van een bouwproject? Dan kun je bij ons terecht. Wij hebben namelijk diverse specialisten in dienst die precies weten hoe ze dit specialistische schoonmaakwerk aan moeten pakken. Maar ook als jouw kantoor, school of kinderdagverblijf periodiek schoongemaakt moet worden, staat ons team van gedreven en ervaren medewerkers voor je klaar. Wij zorgen altijd voor flexibele en persoonlijke service; elk bedrijf is anders en heeft dus ook andere behoeften op het gebied van schoonmaakwerk.

Neem contact met ons op

Je wilt natuurlijk in zee gaan met een professioneel schoonmaakbedrijf in de omgeving van Maarssen. Berko Schoonmaakdiensten is daarom in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten. Naast dat wij voldoen aan diverse eisen die gesteld worden door overkoepelende organisaties, waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening ook zelf. Zo controleert de projectcoördinator, tevens jouw vaste aanspreekpunt voor al je vragen, regelmatig de werkzaamheden van onze medewerkers aan de hand van steekproeven. Wil jij ook altijd verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk voor jouw organisatie in Maarssen? Neem dan contact met ons op. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of bellen naar 030 – 603 8228.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken