Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf IJsselstein

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in IJsselstein? Maak dan kennis met Berko Schoonmaakdiensten! Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat reguliere- en specialistische schoonmaakdiensten aanbiedt aan de zakelijke sector. 

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit garantie
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf in IJsselstein biedt Berko de zakelijke sector verschillende schoonmaakdiensten aan. Hieronder valt onder meer reguliere schoonmaak. Hierbij kun je denken aan de schoonmaak van scholen, wooncomplexen, kantoorruimtes, kinderdagverblijven, en sanitair.

Specialistische schoonmaak

Wij bieden naast onze reguliere schoonmaakdiensten ook specialistische schoonmaakdiensten aan. Hieronder valt de schoonmaak van gevels, vloeren, bouwschoonmaak en glas.  

Waarom Berko?

Berko Schoonmaakdiensten is een gecertificeerd en gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in IJsselstein. Er zijn verschillende redenen om voor ons te kiezen. Bij Berko hebben we al meer dan 40 jaar ervaring. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en vakkundig. Daarbij bieden we een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook zijn we ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat je verzekerd bent van kwaliteit en dat we werken met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Door deze te gebruiken, houden we rekening met het milieu. Bij Berko Schoonmaakdiensten zijn we te allen tijde op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van schoonmaken. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor noodsituaties.

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig, maar ook periodiek gebruik te maken van onze schoonmaakdiensten. Wij kijken dan samen hoe vaak we langskomen voor de schoonmaak van het pand.

Heb je interesse in ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein? Neem dan contact op via info@berkoschoonmaak.nl, bel naar 030 – 603 82 28 of vul ons contactformulier in. Ons team helpt je graag. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar!

Stofzuigen

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken