Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Houten

je op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van Houten? Neem dan contact op met Berko Schoonmaakdiensten! Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de schoonmaakbranche en met succes. Menig school en kantoor in de wijde omgeving van Utrecht wordt door ons voorzien van professioneel schoonmaakwerk. Zij zijn erg tevreden door onze persoonlijke en snelle service. Bij Berko Schoonmaakdiensten zijn we flexibel en kijken we altijd naar jouw wensen en eisen. Voor kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk in de omgeving van Houten kun je dus terecht bij Berko Schoonmaakdiensten. Wij voegen je graag toe aan onze klantenkring en overtuigen je graag van onze uitstekende service.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in Houten

Al mening school en kantoor in Houten wordt voorzien van professioneel schoonmaakwerk door Berko. Je bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor veel verschillende soorten schoonmaakdiensten. Van het verwijderen van graffiti tot het grondig reinigen van vloeren. Ons uitgebreide aanbod aan werkzaamheden doet natuurlijk niet af aan de uitstekende kwaliteit die we je bieden. Je bent bij ons altijd verzekerd van deze hoogwaardige kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de nodige kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001. Daarbij krijg je bij ons altijd te maken met professionele en ervaren schoonmakers die gebruik maken van de meest moderne en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Berko zorgt er graag voor dat jouw bedrijf in Houten weer vlekkeloos schoon is.

Een afspraak maken

Wil je graag weten wat ons schoonmaakbedrijf in Houten voor jou kan betekenen en ben je benieuwd wat voor schoonmaakwerk wij voor je kunnen leveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 603 8228. We maken graag een afspraak met je om jouw wensen op het gebied van schoonmaakwerk te bespreken. Vervolgens maken we een compacte situatieschets van jouw bedrijf, om zo een goed voorstel te kunnen doen met een passende offerte. Wij staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken