Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf De Meern

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van De Meern? Dan kun je terecht bij Berko Schoonmaakdiensten. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de schoonmaakbranche en met succes. Menig school en kantoor in de wijde omgeving van Utrecht wordt door ons vlekkeloos schoongemaakt. Zij zijn dan ook tevreden door onze snelle en persoonlijke service. We zijn flexibel en kijken altijd naar jouw wensen en eisen. Voor kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk in de omgeving van De Meern neem je dus contact op met Berko Schoonmaakdiensten. Wij voegen je graag toe aan onze klantenkring en overtuigen je graag van onze uitstekende dienstverlening.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in De Meern

Wij voorzien al menig kantoor en school in De Meern van professioneel schoonmaakwerk. Je kunt ons dan ook inschakelen voor veel verschillende soorten werkzaamheden. Van het grondig reinigen van vloeren tot periodiek schoonmaakwerk van bijvoorbeeld kantoren. Natuurlijk doet ons uitgebreide aanbod aan werkzaamheden niet af aan de kwaliteit die we je bieden. Je bent bij ons altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de nodige kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001. Daarnaast krijg je bij ons altijd te maken met professionele en ervaren schoonmakers die gebruik maken van de meest moderne en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ons schoonmaakbedrijf zorgt er graag voor dat jouw bedrijf in De Meern weer vlekkeloos schoon is.

Een afspraak maken

Wil je graag weten wat ons schoonmaakbedrijf in De Meern voor jou kan betekenen en ben je benieuwd wat voor schoonmaakwerk wij voor je kunnen leveren? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228. We maken dan een afspraak en tijdens deze afspraak horen we graag wat jouw wensen zijn op het gebied van schoonmaakwerk. Wij maken dan een compacte situatieschets van jouw bedrijf, zodat we je een goed voorstel kunnen doen met een passende offerte. Wij staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken