Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Benschop

Zoek jij een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van Benschop? Dan ben je aan het juiste adres bij Berko Schoonmaakdiensten. Wij zijn al meer dan 40 jaar met succes actief in de schoonmaakbranche. In de wijde omgeving van Utrecht wordt door ons menig kantoor en school voorzien van vlekkeloos schoonmaakwerk. Zij zijn zeer tevreden met onze snelle en persoonlijke service. Wij kijken altijd naar jouw wensen en eisen en zijn flexibel. Voor kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk in de omgeving van Benschop neem je dus contact op met Berko Schoonmaakdiensten. Wij voegen je graag toe aan onze klantenkring en overtuigen je graag van onze excellente dienstverlening.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%
Berko Schoonmaak

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaakdiensten: professioneel schoonmaakbedrijf in Benschop

Menig kantoor en school in Benschop worden door ons voorzien van professioneel schoonmaakwerk. Je kunt bij ons dan ook terecht voor diverse soorten werkzaamheden. Van het impregneren van vloeren tot het reinigen van tapijt. Vanzelfsprekend doet ons ruime aanbod aan werkzaamheden niet af aan de kwaliteit die we bieden. Wanneer je kiest voor Berko bent je altijd verzekerd van excellente kwaliteit, doordat we in het bezit zijn van de nodige kwaliteitscertificaten zoals NEN 4400-1, NEN ISO 9001 en NEN ISO 14001. Je krijgt bij ons altijd te maken met ervaren en professionele schoonmakers die gebruik maken van de meest moderne en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Berko Schoonmaakdiensten zorgt er graag voor dat jouw bedrijf in Benschop weer vlekkeloos schoon is!

Een afspraak maken

Wil je weten wat ons schoonmaakbedrijf in Benschop voor jou kan betekenen en ben je benieuwd welke schoonmaakdiensten wij kunnen leveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 603 8228. We maken dan een afspraak en bespreken tijdens deze afspraak graag wat jouw wensen zijn op het gebied van schoonmaakwerk. Wij maken dan een compacte situatieschets van jouw bedrijf, zodat we je een goed voorstel kunnen doen met een bijpassende offerte. Berko Schoonmaakdiensten staat voor je klaar!

Hotel Schoonmaken

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken