Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Maak dan kennis met Berko Schoonmaakdiensten! Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat reguliere- en specialistische schoonmaakdiensten aanbiedt aan de zakelijke sector.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Reguliere schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam bieden we de zakelijke sector verschillende schoonmaakdiensten waaronder reguliere schoonmaak. Hieronder valt de schoonmaak van scholen, kinderdagverblijven, wooncomplexen, kantoorruimtes en sanitair.

Specialistische schoonmaak

Naast onze reguliere schoonmaakdiensten bieden we ook specialistische schoonmaakdiensten. Hieronder valt de schoonmaak van gevels, glas, vloeren en bouwschoonmaak.

Waarom Berko?

Er zijn meerdere redenen om voor Berko Schoonmaakdiensten te kiezen. We zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Amsterdam met meer dan 40 jaar ervaring. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en deskundig. Daarnaast bieden we een goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn we ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we je kwaliteit kunnen garanderen en dat we met onze schoonmaakdiensten rekening houden met het milieu door milieuvriendelijke reinigingsmiddelen te gebruiken. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van schoonmaken en bovendien zijn we 24/7 bereikbaar voor calamiteiten! 

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig gebruik te maken van onze diensten, maar we bieden ook een periodieke aanpak. Samen met jou kijken we dan hoe vaak het nodig is dat we langskomen voor de schoonmaak van het bedrijfspand. 

Heb je interesse in ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Wij helpen je graag verder! Neem contact op via info@berkoschoonmaak.nl via 030 – 603 82 28 of vul ons contactformulier in. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar! 

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken