Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort? Maak dan kennis met Berko Schoonmaakdiensten! Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat reguliere- en specialistische schoonmaakdiensten aanbiedt aan de zakelijke sector.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Reguliere schoonmaak

Wij bieden als schoonmaakbedrijf in Amersfoort de zakelijke sector diverse schoonmaakdiensten aan, waaronder reguliere schoonmaak. De schoonmaak van kinderdagverblijven, wooncomplexen, scholen, kantoorruimtes en sanitair vallen hieronder.

Specialistische schoonmaak

Naast dat wij reguliere schoonmaakdiensten bieden, kun je bij ons ook terecht voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Hieronder valt de schoonmaak van vloeren, glas, gevels en bouwschoonmaak.

Waarom Berko?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Berko Schoonmaakdiensten. We zijn een gecertificeerd en gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Amersfoort en hebben inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring. Bovendien is ons team zeer ervaren en vakkundig. Daarnaast biedt Berko een goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn we ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we kwaliteit kunnen garanderen en met onze schoonmaakwerkzaamheden rekening houden met het milieu door milieuvriendelijke reinigingsmiddelen te gebruiken. Bij Berko Schoonmaakdiensten zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonmaken. Daarbij zijn we 24/7 bereikbaar voor calamiteiten!

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig gebruik te maken van onze schoonmaakservice, maar ook voor periodieke schoonmaakdiensten ben je bij Berko aan het juiste adres. We kijken samen met jou hoe vaak het nodig is dat we langskomen voor de schoonmaak van jouw bedrijfspand.

Heb je interesse in ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via info@berkoschoonmaak.nl via 030 – 603 82 28 of vul ons contactformulier in. Ons team staat 24 uur per dag voor je klaar!

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken