Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaak ziekenhuis

Ben je op zoek naar een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van een ziekenhuis? Dan kun je terecht bij Berko! Bij de schoonmaak van een ziekenhuis komen veel specialistische werkzaamheden kijken. Het team van Berko Schoonmaakdiensten weet precies hoe ze gezondheidsinstellingen zoals ziekenhuizen hygiënisch schoon en steriel moeten krijgen en begrijpen hier dan ook het grote belang van. Met meer dan 40 jaar ervaring profiteer je bij ons van uitstekende, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening!

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Specialistische schoonmaak voor gezondheidsinstellingen zoals een ziekenhuis

Een schone, hygiënische omgeving is nergens anders zo van levensbelang als in gezondheidsinstellingen. Daarom is het erg belangrijk dat een specialistisch schoonmaakbedrijf, zoals Berko Schoonmaakdiensten, wordt ingeschakeld voor de schoonmaak van een ziekenhuis. Wanneer sanitair of andere ruimtes niet goed worden schoongemaakt, vormt dit een bron van bacteriën. Dit kan in een ziekenhuis of andere gezondheidsinstelling fatale gevolgen hebben. Onze schoonmakers weten precies met welke methodes, op welke manier en met welke middelen ze een ziekenhuis kunnen reinigen. Het ervaren en goed opgeleide team van Berko mist geen enkel detail; van de keuken tot de ontvangstruimte en kamers van patiënten.

Een compleet en op maat gemaakt plan van aanpak

Berko biedt een professionele dienstverlening, zo ook voor de schoonmaak van een ziekenhuis of andere gezondheidsinstelling. We hebben korte communicatielijnen en stellen altijd een op maat gemaakt plan van aanpak en offerte op. Je krijgt een vast contactpersoon met wie je alles kort kunt sluiten. Deze persoon is dan ook altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden en voert daarnaast steekproeven uit om de kwaliteit van onze schoonmaak te kunnen waarborgen. Bovendien zijn we bij Berko Schoonmaakdiensten in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten en bieden we je een flexibele en professionele aanpak. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Ook zijn we telefonisch bereikbaar door te bellen naar 030 – 603 8228.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken