Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Schoonmaak kinderdagverblijf

Het schoonmaken van scholen of een BSO vereist de nodige kennis en kunde. Daarom zoek je ook een professioneel schoonmaakbedrijf dat weet waarop gelet moet worden bij de schoonmaak van een kinderdagverblijf of scholen. Berko Schoonmaakdiensten in IJsselstein is dan het bedrijf waar je naar op zoek bent. Wij zorgen voor een snelle, flexibele en persoonlijke service en voeren onze schoonmaakwerkzaamheden geheel naar jouw wens uit. Natuurlijk kun je bij ons uitgaan van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij hebben de nodige kwaliteitscertificaten in ons bezit en zijn aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Het schoonmaken van scholen: de aanpak van Berko Schoonmaakdiensten uit IJsselstein

Als je ons inschakelt voor het schoonmaken van scholen, dan heb je een goede keuze gemaakt. De schoonmaak van scholen is namelijk een van onze specialismen. Elk jaar blijkt weer dat scholen schoner kunnen uit onderzoeken van de overheid. Diverse ruimtes in scholen, zoals sanitaire voorzieningen en leslokalen, zijn niet schoon genoeg. Een vervuilde en stoffige omgeving heeft een slechte invloed op de gezondheid en de veiligheid van kinderen. Zo kan er op een vervuilde vloer makkelijk worden uitgegleden en kunnen er makkelijker allergische reacties ontstaan; om nog maar niet te beginnen over de gevolgen van vervuild sanitair. Als je Berko Schoonmaakdiensten inschakelt voor het schoonmaken van scholen, dan stellen wij samen met het schoolbestuur een schoonmaakplan op. Wij zorgen zelf voor de controle op onze schoonmakers en het beheer ervan; ook dat kost jou geen tijd. De schoonmaak van scholen valt geheel onder onze hoede.

De schoonmaak van een kinderdagverblijf: hoe pakken we dat aan?

Kinderdagverblijven moeten niet zomaar schoon zijn; deze moeten hygiënisch schoon zijn. Het schoonmaken van een BSO is dan ook niet gemakkelijk. Als je Berko Schoonmaakdiensten hiervoor inschakelt, ben je verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Het is belangrijk dat de kinderen vrij kunnen ademen en kunnen opgroeien in een gezonde omgeving. Kinderen zijn altijd in beweging, waardoor er altijd stofdeeltjes door de lucht dwarrelen als er niet hygiënisch wordt schoongemaakt. Dit heeft natuurlijk consequenties voor de gezondheid van de kinderen. Ook vloeren en sanitair in de BSO kunnen wij hygiënisch schoonmaken. Voor de schoonmaak van een kinderdagverblijf zorgen we er altijd voor dat we een professioneel plan van aanpak opstellen waarin al jouw wensen verwerkt zijn.

Een afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor het schoonmaken van scholen of een BSO te bespreken? We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak van een kinderdagverblijf of scholen. Tijdens deze afspraak analyseren we de wensen en komen we met een professioneel plan van aanpak en een passende offerte. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken, of telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken