Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Voor al je dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kun je gebruik maken van onze diensten.

Kantoorruimten

Een opgeruimde ontvangsthal, een schone werkplek en fris sanitair dragen allemaal bij aan een goede indruk naar je bezoekers en een plezierige gezonde werksfeer voor het personeel. Een schone werkomgeving draagt bij aan betere prestaties van je werknemers.

BERKO Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van kantoorruimten. Wij weten precies hoe wij jouw kantoorpand hygiënisch moeten schoonmaken, zodat je kantoorruimte een aangename, frisse werkomgeving wordt.

Schoonmakers van BERKO Schoonmaakdiensten komen op de tijden die jou uitkomt. ’s Avonds of overdag, voor onze professionele schoonmakers maakt dit geen verschil. Alle schoonmaakwerkzaamheden in het kantoor worden uitgevoerd zonder je tot last te zijn en met respect voor privacy en bedrijfsgegevens. Want onze schoonmakers zijn niet alleen vakkundig, maar ook betrouwbaar.

Kies daarom voor de professionals van BERKO Schoonmaakdiensten voor gespecialiseerde kantoorschoonmaak en wees verzekerd van de frisse, professionele uitstraling die je met jouw kantoorruimte voor ogen hebt.

Sanitair ruimte

Sanitair moet schoon zijn. Uit onderzoek blijkt dat er geen grotere irritatie bestaat dan een vies toilet. Schoon sanitair zorgt voor een goede indruk bij bezoekers en is ook prettig voor je personeel.

BERKO Schoonmaakdiensten weet dat schoon sanitair belangrijk is voor de juiste uitstraling van jouw onderneming en een prettige werkomgeving.

Met onze grondige aanpak krijgen hardnekkige aanslag of onaangename geuren geen enkele kans. Kies voor professionele schoonmaak op regelmatige basis door BERKO Schoonmaakdiensten en laat onhygiënische situaties tot het verleden behoren.

Ook voor de jaarlijkse volledige dieptereiniging van sanitair kunt je bij BERKO Schoonmaakdiensten terecht.

Alle sanitaire onderdelen worden door ons volledig in- en uitwendig gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd. Toiletten, urinoirs en wastafels maar ook douches en (voet)baden zijn weer hygiënisch schoon na een dieptereiniging door BERKO Schoonmaakdiensten.

Gezondheidsinstellingen

In een gezondheidsinstelling is een schone omgeving van levensbelang. Slecht schoongemaakte ruimten of vervuild sanitair vormen een bron van bacteriën die juist in de gezondheidszorg fatale gevolgen kunnen hebben.

BERKO Schoonmaakdiensten weet precies met welke professionele middelen en methodes wij een gezondheidsinstelling hygiënisch schoon kunnen houden.

Van de ontvangstruimte tot de kamers van patiënten en van de keuken tot de wachtkamer, geen detail ontsnapt aan de aandacht van de vakkundige schoonmakers van BERKO Schoonmaakdiensten.

Onze doelgerichte schoonmaakstrategie beperkt zich niet alleen tot een perfecte uitvoering van ons schoonmaakwerk in jouw gezondheidsinstelling. Want het complete plan van aanpak van BERKO Schoonmaakdiensten omhelst een continue uitvoering van een intensief schoonmaakprogramma waarmee de ruimtes zo steriel mogelijk blijven.

Neem geen risico met de gezondheid van je patiënten en vertrouw op de gespecialiseerde schoonmaak door BERKO Schoonmaakdiensten.

Wooncomplexen

Bij wooncomplexen is het schoonhouden van de openbare ruimtes een gezamenlijke bron van zorg. Deze zorg neemt BERKO Schoonmaakdiensten graag uit handen.

Onze professionele schoonmakers begrijpen dat de openbare ruimtes in je flatgebouw of appartementencomplex het visitekaartje vormen.

Daarom regelt BERKO Schoonmaakdiensten dat trapportalen, portieken, gangen en hallen regelmatig grondig en hygiënisch worden gereinigd.

Tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden staat veiligheid centraal. Uitglijden over een natte vloer wordt voorkomen door de noodzakelijke voorzorgmaatregelen te treffen met de juiste veiligheidsmiddelen. En door te werken volgens een vast schema wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Ben je als woningbouwvereniging of VvE op zoek naar professionele schoonmaak van jouw wooncomplex? Kies dan voor de betrouwbare schoonmakers van BERKO Schoonmaakdiensten. Wij zorgen dat de openbare ruimtes een nette indruk maakt. Met BERKO Schoonmaakdiensten geef jij elke bewoner en bezoeker een warm welkom in een schoon en fris wooncomplex.

Kinderdagverblijven

Een kinderdagverblijf moet hygiënisch schoon zijn. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Want wist je dat fijne stofdeeltjes zo’n 30 centimeter boven de grond zweven? Omdat kinderen klein en beweeglijk zijn, dwarrelen in een kinderdagverblijf altijd stofdeeltjes door de lucht. Met alle consequenties voor de gezondheid van dien.

BERKO Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in het schoonmaken van kinderdagverblijven of ruimten voor buitenschoolse-/naschoolse opvang.

Met ons professionele plan van aanpak zorgen wij voor een stofvrije omgeving.

En natuurlijk kun je ook op ons rekenen voor het perfect hygiënisch reinigen van de vloeren en het sanitair. Want met zoveel kleine kinderen in één ruimte gaat er wel eens iets mis.

Vertrouw op de deskundige schoonmakers van BERKO Schoonmaakdiensten als u uw kinderdagverblijf, BSO of NSO hygiënisch schoon wilt houden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen vrij kunnen ademen en in een gezonde omgeving opgroeien.

Scholen

De overheid constateerde in haar rapport “schoon op school, fris in de klas” dat maar liefst 39% van de leslokalen, 93% van de sanitaire voorzieningen en 58% van de overige ruimtes niet schoon genoeg waren.

Er zijn schoonmaakcontracten afgesloten, maar het ontbreekt de meeste schoolbesturen aan tijd om te controleren of het contract goed wordt nageleefd.

BERKO Schoonmaakdiensten weet dat stoffige en vervuilde omgevingen een gevaar kunnen vormen voor de veiligheid en gezondheid van kinderen. Op een vervuilde vloer wordt makkelijk uitgegleden, stof kan leiden tot allergische klachten en vervuild sanitair is een broedplaats voor bacteriën.

Daarom stelt BERKO Schoonmaakdiensten in overleg met het schoolbestuur een doordacht schoonmaakplan op en zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en de controle op onze schoonmakers.

Wees zorgeloos verzekerd van een schone school met professionele periodieke schoonmaak door BERKO Schoonmaakdiensten.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken