Privacybeleid

Privacy en cookiebeleid Berko Schoonmaakdiensten

Berko Schoonmaakdiensten is zich er van bewust dat je vertrouwen in ons stelt. Wij gaan daarom zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Met dit privacy en cookiebeleid informeren we je over welke gegevens wij verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan. Zo snap je precies hoe wij werken.

Welke gegevens worden verzameld

Berko Schoonmaakdiensten verzamelt alleen persoonsgegevens die je met ons deelt via het contactformulier op deze website, ons mailt of telefonisch aan ons verstrekt of als je je aanmeldt voor een van onze diensten.

Gegevens die je via het contactformulier, via de mail of telefonisch met ons deelt zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer worden gebruikt om jouw vraag of verzoek te kunnen beantwoorden.

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij om bedrijfsgegevens, naam van de contactpersoon, telefoonnummer en gegevens die wij nodig hebben om te kunnen factureren zoals IBANnummer en BTWnummer.

Als jouw vraag of het verzoek is afgehandeld worden persoonsgegevens  binnen 2 maanden gewist. Indien jouw verzoek uitloopt in het afnemen van een van onze diensten, dan zullen jouw persoonsgegevens zolang bewaard worden als wettelijk bepaald is.

Hoe gaan we met jouw gegevens om

Berko Schoonmaakdiensten verzamelt niet meer persoonsgegevens dan absoluut noodzakelijk om jouw vraag of verzoek op een goede manier af te kunnen handelen. Wij zullen de gegevens die wij van jou krijgen nooit combineren met andere gegevens of met gegevens van derden.

Beveiliging van jouw gegevens

Berko Schoonmaakdiensten heeft verschillende technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens adequaat beschermd zijn tegen vernietiging, verlies, beschadiging en ongeoorloofd gebruik, wijziging en/of kennisneming. Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Berko schoonmaakdiensten B.V. en die van een derde partij.

Jouw rechten van verzet, inzage, wijzigen, verwijdering en overdragen van gegevens

Wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben vastgelegd, wil je gegevens laten wijzigen, laten beperken of laten wissen, dan kun je een e-mail sturen aan info@berkoschoonmaak.nl onder vermelding van het onderwerp. In het bericht ontvangen we graag je volledige naam, adres en woonplaats en een kopie van je identificatiebewijs zodat wij zeker weten dat de informatie die jij opvraagt ook daadwerkelijk op jou betrekking heeft en wij de informatie naar de juiste persoon sturen (zet voor de zekerheid op de kopie van jouw identificatiebewijs dat jij deze aan ons stuurt en maak je burgerservicenummer en eventuele foto onherkenbaar). Wij sturen je altijd een bevestigingsbericht van ontvangst en verwerken jouw verzoek binnen een maand door jouw gegevens te wijzigen, te verwijderen of aan te leveren en laten je dit ook binnen een maand weten.

Mocht je niet tevreden zijn over de afhandeling van jouw verzoek, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Wijziging privacybeleid

Wij kunnen ons privacbeleid wijzigen. Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website. Dit privacybeleid is laatst gewijzigd op 24 mei 2018

Onze contactgegevens
Berko Schoonmaakdiensten
Zeelandhaven 5c
3433 PL Nieuwegein

Vragen over dit privacybeleid of over onze diensten kunnen worden gericht aan info@berkoschoonmaak.nl

Cookiebeleid

Wat zijn cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computer (of internet-apparaat) worden geplaatst door websites die jij bezoekt.

Type cookies

We gebruiken de volgende cookies:

Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van websites.

Functionele cookies

Deze cookies zijn bedoeld om ons in staat te stellen de bruikbaarheid en prestaties van websites te verbeteren en om verschillende functies te bieden.

Analytische cookies (Google Analytics)

Deze cookies worden gebruikt om jouw bezoek aan onze websites te analyseren. We analyseren het aantal bezoekers van onze websites, de duur van de bezoeken, de volgorde van de bezochte pagina’s en of er wijzigingen moeten worden aangebracht aan de website. Met behulp van de verzamelde informatie, kunnen we onze websites nog gebruiksvriendelijker maken. Deze cookies worden ook gebruikt om mogelijke technische problemen op de websites op te lossen.

Marketing- en trackingcookies (Facebook, LinkedIn)

Derden kunnen tracking cookies gebruiken om jouw internetgebruik te volgen. Wij raden je aan om de privacyverklaring en het cookiebeleid van deze derde partijen te lezen voor meer informatie:

Facebook

LinkedIn

Waarom gebruiken we cookies

Berko Schoonmaakdiensten maakt gebruik van cookies om informatie te verzamelen over het gebruik van de website en om jouw ervaring te verbeteren wanneer je onze website bezoekt. Wanneer je onze website bezoekt, stellen we Google Analytics in om het aantal bezoekers te meten, om te zien hoe bezoekers op de site navigeren en om te zien welke bronnen zij bezoeken.

Gegevensverzameling door het gebruik van Google Analytics

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice. Zowel Google als Google Analytics gebruiken zogenaamde “cookies”. Google Analytics verzamelt informatie over jouw besturingssysteem, browser, IP-adres, de vorige bezochte website, (verwijzende URL), en de datum en tijd waarop jij onze website hebt bezocht. Google gebruikt deze informatie om jouw gebruik van onze website te analyseren, om rapporten over de website-activiteit voor website-exploitanten samen te stellen en om andere diensten te verlenen die verband houden met het gebruik van de website en internetgebruik. Google geeft deze informatie door aan derden waar dit wettelijk is voorgeschreven of waar derden deze gegevens namens Google verwerken. Dit gebruik is anoniem of maakt gebruik van pseudoniemen. Meer informatie over dit gebruik van Google vind je hier:

Google

Hoe werken social media cookies van derden?

Social media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst. Wanneer je op onze website een social media button aanklikt, wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan jouw IP-adres herkennen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan onderstaande privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen:

Facebook

LinkedIn

Andere technologieën

Naast cookies gebruikt Berko Schoonmaakdiensten webbeacons. Een webbeacon is een kleine grafische afbeelding op onze site waarmee we kunnen bepalen hoeveel bezoekers de pagina hebben gezien en op welke tijden.

Uitschakelen en verwijderen

Je kunt cookies weigeren door de daartoe gerichte instelling in je browser te activeren. Houd a.u.b. er echter rekening mee dat door het verwijderen of blokkeren van cookies de website mogelijk niet correct functioneert en dat je mogelijk bepaalde gedeelten van de website niet kunt raadplegen.

Ga naar https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutvoor meer informatie over hoe je je kunt afmelden voor Google Analytics. Bezoek www.allaboutcookies.org voor meer informatie over cookies, waaronder hoe je kunt zien welke cookies zijn ingesteld en hoe je deze kunt beheren en verwijderen.