Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Kantoren schoonmaken

Het schoonmaken van kantoren is iets wat dagelijks moet gebeuren. Er wordt immers (bijna) iedere dag gewerkt. Daarnaast dragen een schone werkplek en fris sanitair bij aan een goede indruk naar bezoekers en een plezierige, gezonde werkplek voor het personeel. Hiervoor kun je Berko Schoonmaakdiensten inschakelen.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Professionele kantoorreiniging door Berko Schoonmaakdiensten

Berko Schoonmaakdiensten is dė expert in het vlekkeloos schoonmaken van kantoren. Zo zijn we al meer dan 40 jaar actief in de schoonmaakbranche, en met succes! Door hun jarenlange ervaring weten onze schoonmakers precies hoe ze de reinigingswerkzaamheden kunnen uitvoeren, zonder je tot last te zijn en uiteraard met respect voor de privacy en bedrijfsgegevens. Ze zijn namelijk niet alleen vakkundig, maar ook betrouwbaar. Wij zorgen ervoor dat je bent verzekerd van de frisse en professionele uitstraling die je met jouw kantoor voor ogen hebt.

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Wanneer je kiest voor Berko Schoonmaakdiensten, dan ben je zeker van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Om dit te waarborgen, krijg je bij ons altijd één contactpersoon die het project coördineert. Bij deze persoon kun je ook altijd terecht met vragen over de lopende werkzaamheden of voor het aanpassen van de schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast zijn we in bezit van verschilden kwaliteitscertificaten. Het schoonmaken van je kantoorruimte kun je dus met gerust hart aan ons overlaten.

Een afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het schoonmaken van jouw kantoor? We horen graag wat we voor je kunnen betekenen. Maak gemakkelijk online een afspraak of neem telefonisch contact op door te bellen naar 030 – 603 8228.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken