Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Interieur schoonmaak

Voor professionele interieurreiniging schakel je Berko Schoonmaakdiensten in. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring en bieden je altijd een flexibele en persoonlijke service. Goede interieur schoonmaak is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf, zorginstelling of kantoor er representatief uitziet. Een ontvangsthal die opgeruimd is, fris sanitair en een schone werkplek dragen niet alleen bij aan een representatief uiterlijk, maar ook aan een prettige werksfeer voor je werknemers.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Professionele interieurreiniging door Berko Schoonmaakdiensten uit IJsselstein

Als je een bedrijf zoekt voor de schoonmaak van jouw interieur, wil je natuurlijk zeker zijn van uitstekende dienstverlening en een streeploos schoon resultaat. Bij Berko Schoonmaakdiensten uit IJsselstein ben je daarvan verzekerd. Wij zijn namelijk in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten, waarmee we bewijzen dat we altijd kwaliteit leveren. We werken daarom ook met toegewijde en ervaren medewerkers die gebruik maken van moderne materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen. Onze projectcoördinator voert regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen controleren en waarborgen; deze is dan ook altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden en wordt jouw eigen contactpersoon. Met dank aan onze korte communicatielijnen kun je gemakkelijk vragen stellen of je opdracht voor interieurreiniging iets aanpassen.

Onze specialismen

Je kunt ons inschakelen voor professionele interieurreiniging van verschillende gebouwen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de interieur schoonmaak van bijvoorbeeld scholen, kantoren en zorginstellingen. Wij kunnen zowel overdag als ’s avonds de interieurreiniging verzorgen en passen onze dienstverlening geheel aan op jouw wensen en eisen. Wij horen graag wat jouw wensen zijn op het gebied van interieur schoonmaak en vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor kun je online gemakkelijk een afspraak maken. Wij maken dan een compacte situatieschets en bieden je een passend plan van aanpak en offerte. Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken