Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Glasbewassing

In de omgeving van Utrecht kun je voor glasbewassing terecht bij verschillende bedrijven. Echter vind je nergens zo’n professionele dienstverlening als bij Berko Schoonmaakdiensten! Bij Berko hebben we namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in zowel periodieke en reguliere schoonmaak van scholen, kantoren en gezondheidsinstellingen, als in specialistische schoonmaak zoals glasbewassing in de buurt van Utrecht. Heb je bijvoorbeeld een glazenwasser nodig in Nieuwegein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Professionele glasbewassing

Het is voor elk bedrijf belangrijk dat de ruiten van het kantoor schoon zijn. Vieze ruiten kunnen een storende factor zijn en geven geen goede indruk af aan bezoekers. Daarom is het voor veel bedrijven een must om een professioneel, ervaren bedrijf in te schakelen voor glasbewassing. Het team van Berko neemt deze taak graag uit handen. Zij zorgen ervoor dat jouw ramen weer vlekkeloos schoon zijn en een frisse uitstraling geven. Zo kun je ook nog eens genieten van meer licht, wat ook een positieve bijdrage levert aan het interieur. Wil je ook graag dat jouw pand een representatieve uitstraling heeft? Schakel dan direct onze professionele glazenwassers in!

Glasheldere service van Berko Schoonmaakdiensten

Wanneer bedrijven ons inschakelen voor glasbewassing, profiteren zij van een glasheldere service. Bij Berko werken we namelijk met korte communicatielijnen en stellen we altijd een op maat gemaakt plan van aanpak en offerte op. Je krijgt een vast contactpersoon met wie je alles kort kunt sluiten. Deze contactpersoon is dan ook altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden. Daarnaast voert de contactpersoon steekproeven uit om de kwaliteit van onze glazenwassers te kunnen waarborgen. Ook zijn we bij Berko Schoonmaakdiensten in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag meer weten over onze service voor glasbewassing? Wij vertellen je hier graag meer over! Bijvoorbeeld dat onze glazenwassers niet alleen je ruiten streeploos schoonmaken, maar ook de kozijnen een passende behandeling krijgen, zodat het hele raampartij stralend schoon is. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen! Hiervoor kun je een afspraak maken of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken