Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Gevelreiniging

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging of gevelrenovatie? Schakel dan Berko Schoonmaakdiensten in! We zijn een ervaren, middelgroot schoonmaakbedrijf dat de klantgerichte service van een klein bedrijf en de professionele dienstverlening van een groot bedrijf biedt. Of je nu periodieke en reguliere schoonmaak nodig hebt, of specialistische werkzaamheden zoals gevelreiniging of gevelrenovatie; Berko staat voor je klaar!

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Profiteer van de professionele en klantgerichte dienstverlening van Berko

Bij Berko zijn we erg flexibel en zorgen we altijd voor dienstverlening op maat. Bovendien zijn we in het bezit van verschillende kwaliteitscertificaten en voeren we regelmatig steekproeven uit. Zo kunnen we de kwaliteit van de gevelreiniging waarborgen. Je profiteert bij ons dus van een kwalitatief hoogwaardige, professionele en klantgerichte service. Wat wil je nog meer? Om de mogelijkheden te bespreken kun je eenvoudig online een afspraak maken. Wij stellen graag een passend plan van aanpak en een offerte op maat op. Voor meer informatie kun je ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 030 – 603 8228.

Gevelreiniging en gevelrenovatie door Berko Schoonmaakdiensten

Gevelreiniging vereist een specialistische aanpak. Gevels zijn vaak aangetast met mossen, algen of graffiti. Dit laat natuurlijk geen positieve indruk achter bij bezoekers en werknemers. Berko zorgt er graag voor dat jouw pand er weer spic en span uit ziet en zijn frisse en schone uitstraling terug krijgt. We maken bij Berko Schoonmaakdiensten alleen gebruik van de meest gespecialiseerde technieken om zelfs de meest hardnekkige aanslag van de gevel te verwijderen. Gevelreiniging en gevelrenovatie voeren wij voornamelijk uit in de wijde omgeving van Utrecht. We reinigen je gevel onder hoge druk, zodat al het vuil verwijderd kan worden. Dit doen we uiteraard zorgvuldig zonder je buitenmuren te beschadigen of aan te tasten.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken