Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Bouw schoonmaak

Trek je in een nieuw pand dat net opgeleverd is, dan moet je een professioneel bedrijf inschakelen voor de bouw schoonmaak. Hiervoor kun je terecht bij Berko Schoonmaakdiensten gevestigd in IJsselstein. Wij zijn er namelijk voor zowel periodieke schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren en scholen, als voor éénmalige specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid van 100%

Wij werken o.a. voor

Bouw schoonmaak op maat door Berko Schoonmaakdiensten in IJsselstein

Bij ons profiteer je altijd van een persoonlijke en flexibele service. Iedere opdracht is anders, daarom horen wij graag hoe we je van dienst kunnen zijn en passen we onze dienstverlening aan op jouw wensen. Voor een frisse start in je nieuwe woning of bedrijfspand kies je dan ook voor de bouw schoonmaak van Berko Schoonmaakdiensten. Vaak is er namelijk nog niet schoongemaakt na de oplevering van een pand. Als je Berko Schoonmaakdiensten inschakelt, dan zal het pand grondig worden schoongemaakt. Zo worden stickers, lijmresten, bouwstof en restjes bouwmaterialen vakkundig verwijderd. De ruimte wordt geveegd, gestoft en gestofzuigd om al het bouwstof goed te kunnen verwijderen. Met behulp van een natte doek wordt alles volledig stofvrij gemaakt. Het sanitair reinigen wij en vervolgens zorgen we ook voor streeploos schone ramen.

Klaar voor gebruik

Na de bouw schoonmaak door Berko Schoonmaakdiensten, is je pand klaar voor gebruik. Terwijl wij het vuile werk doen, kun jij je richten op andere zaken, zoals de verhuizing. Graag horen wij wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van bouw schoonmaak. Je kunt hiervoor online een afspraak maken. Tijdens deze afspraak bespreken we dan jouw wensen en de mogelijkheden daartoe, en maken we een passend plan van aanpak en een op maat gemaakte offerte. Voor meer informatie over onze dienstverlening kun je natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken