Meer dan 40 jaar de specialist in schoonmaak

Bedrijfsschoonmaak

Wist je dat een toetsenbord meer bacteriën bevat dan een toiletbril? Een goede reden dus om je kantoor op en top schoon te houden. Berko Schoonmaakdiensten is dé specialist op het gebied van kantoorreiniging. Zoek je een schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is in bedrijfsschoonmaak voor jouw kantoorruimte?

  • 40+ jaar ervaring
  • 100% Service kwaliteit
  • Actief in meerdere steden
  • 100% Klanttevredenheid

Wij werken o.a. voor

Berko Schoonmaakdiensten: jouw zakelijke schoonmaakbedrijf in IJsselstein en omstreken

Je kantoor is het visitekaartje van je bedrijf. Het oog wil tenslotte ook wat. Wij vinden dan ook dat de schoonmaak van jouw kantoorpand serieus moet worden genomen. Zo zorgen een schone werkplek, een ontvangsthal die opgeruimd is en een fris sanitair gelijk voor een positief effect op de werksfeer van het personeel. Berko Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsschoonmaaak. Of het nu gaat om periodieke reiniging of vier eenmalige specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Bij ons ben je aan het juiste adres. Daarnaast beschikken wij over diverse kwaliteitscertificaten. Hierdoor ben je bij Berko altijd verzekerd van een kwalitatief hoge dienstverlening.

Maak direct een afspraak om jouw bedrijfsschoonmaak te bespreken

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn bij Berko Schoonmaakdiensten? Wij horen graag wat jouw wensen zijn op het gebied van zakelijke schoonmaak en vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt hiervoor online een afspraak maken. Voor meer informatie over onze dienstverlening kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 603 8228.

Waarom kiezen voor Berko Schoonmaak?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn actief in meerdere steden
  • Klanttevredenheid score van 100%
Schoonmaken